Forum voor aids pagina
Startpagina.nl Dochters op alfabet Categorieen Voor kids Luister radio Kijk TV Meer Startpagina

aids.startpagina.nl/prikbord

Dit prikbord is vernieuwd. Discussieer verder en registreer je op het nieuwe forum: aids.startpagina.nl/forum/

Ga naar discussie: VorigeVolgende
Ga naar: DiscussielijstNieuw berichtZoekenLog inPrint
 • Uitgeklapt op datum • Uitgeklapt met draadjes

HIV-besmetting door pijpen? Wel klaargekomen in de mond, niet doorgeslikt

Gepost door: Angstige vrouw ()
Datum: 02 augustus 2009 16:35

Hallo John,

Op 15 april heb ik de relatie met mijn vriend beeindigd.
Ik heb hem de maanden erna niet gezien of gesproken, dit leek me beter omdat het nogal gevoelig lag. Ik had de keuze gemaakt dat ik geen toekomst zag voor ons.
Op zondag 28 juni zijn wij elkaar weer tegengekomen en vanaf dat moment hebben we toch weer contact.

Tijdens onze relatie had hij tijdens zijn werk in de beveiliging (kerst 2008) een jongen aan zijn arm mee naar buiten getrokken terwijl mijn vriend op dat moment een bloedende snee in zijn vinger had. Ik was over dit voorval zeer ongerust want ik was bang dat mijn vriend op die manier besmet zou kunnen zijn geraakt met HIV.
Ik heb op dit forum advies gevraagd aan u en ben toen enige tijd gerustgesteld. Bedankt nog daarvoor!
Door mijn angststoornis ben ik me na lange tijd toch weer ongerust gaan maken en heb ik eind juni gevraagd aan mijn vriend (dus toen wij weer net contact hadden) of hij voor dat voorval toch een HIV-test wilde doen. Hij stemde hiermee in aangezien dit belangrijk was voor mij.
Op donderdag 16 juli jl. zijn we samen naar de GGD in Den Bosch geweest en heeft hij een HIV-sneltest gedaan, waarvan de uitslag gelukkig negatief was.
Pas vanaf die dag hebben wij weer orale sex gehad. Geslachtsgemeenschap hebben wij niet gehad want ik was toen het uit was tussen ons gestopt met de pil en moest een maand wachten voordat wij geslachtsgemeenschap konden hebben.
Ik heb in vier dagen drie keer gepijpt, hij is klaargekomen in mijn mond maar ik heb dit niet doorgeslikt. (Ik heb het de ene keer uitgespuugd in een handdoek, de andere keer in de wasbak en 1 keer is hij klaargekomen op mijn bovenlijf). Zijn voorvocht heb ik natuurlijk wel doorgeslikt. Hij heeft mij verschillende keren gebeft. Een van die keren was op de laatste dag van mijn menstruatie, dus tijdens het beffen kwam af en toe een klein druppeltje bloed mee (dit was echt minimaal).

Mijn vriend heeft een week later verteld dat hij in de periode dat het uit was tussen ons onveilige sex heeft gehad met 2 verschillende vrouwen. Ik schrok natuurlijk enorm, ten eerste had ik dit niet verwacht en ten tweede betekende dit dat zijn HIV-test van 16 juli niet betrouwbaar was. We hebben enorme ruzie gehad en vanaf het moment dat ik het hoorde heb ik enorme buikpijn, diarree en misselijkheid gehad (heb last van een spastische darm). Vier dagen lang heb ik van de stress diarree gehad en had ik zeer gespannen spieren en buikpijn. Mijn buik voelt nu iets beter, maar heb nu last van een druk op mijn voorhoofd en pijn in mijn nek, schouders rug en bovenarmen. Ook voel ik dat mijn spieren in mijn handen zeer gespannen zijn. Als ik denk aan feit dat hij mij niet meteen eerlijk heeft verteld dat hij risico heeft gelopen krijg ik het warm (soort opvliegers).
Ik heb geen last van koorts of huiduitslag maar voel mij niet fit en heel leeg. Ik maak me erg veel zorgen. Ik heb de laatste nachten zeer weinig geslapen door de uren die mijn vriend en ik aan de telefoon hebben gezeten.

Even de volgende zaken op een rij:

- Met de eerste vrouw heeft hij twee keer sex gehad, en met de tweede vrouw heeft hij ook twee keer sex gehad.

- De laatste keer sex met de eerste vrouw was eind mei. Is de HIV-test van 16 juli daarmee (zo goed als) betrouwbaar?
- De laatste keer sex met de tweede vrouw was 21 juni. Deze vrouw lag al een half jaar in scheiding met haar man en zij hadden samen drie kinderen. De man en de vrouw hadden al geruime tijd geen sex meer met elkaar, zo vertelde de vrouw aan mijn vriend. Ik weet natuurlijk niet in hoeverre die vrouw de waarheid spreekt, want ik ken haar niet. De HIV-test van 16 juli is voor dit laatste contact waarschijnlijk niet betrouwbaar genoeg (er zit dan 3,5 tussen het laatste contact en de test).

Hoewel mijn vriend vrijgezel was ben ik van mening dat hij eerder had moeten zeggen dat hij onveilige sex had gehad toen het uit was. Hij geeft mij hierin gelijk en was bang dat ik het niet zou accepteren dat hij sex had gehad ondanks dat het uit was.

Ik hoeverre heb ik risico gelopen bij het pijpen van mijn vriend? En in hoeverre heb ik risico gelopen dat hij mij heeft gebeft?
Ik kamp al ruim een jaar met chronische stress door een angststoornis in combinatie met mijn studie. Hierdoor heb ik het gevoel dat ik geen goed afweersysteem heb. Wondjes genezen niet zo snel als vroeger, ik ben vaak moe etc. Loop ik hierdoor een verhoogd risico toen ik mijn vriend heb gepijpt?

Ik hoop echt dat u de moeite neemt om het te lezen want ik maak me heel veel zorgen. Ben ook bang dat de klachten die ik nu heb (vandaag precies 2 weken na het laatste seksuele (orale) contact dat ik heb gehad met mijn vriend) te maken hebben met een HIV-infectie.

Wilt u a.u.b. kritisch naar mijn verhaal kijken en uw mening geven. Dank u wel!

Groetjes,

Een angstige vrouw


Onderwerp Geschreven door Gepost
  HIV-besmetting door pijpen? Wel klaargekomen in de mond, niet doorgeslikt
Angstige vrouw 02/08/2009 16:35
 

Re: HIV-besmetting door pijpen? Wel klaargekomen in de mond, niet doorgeslikt

hendrik 03/08/2009 00:16
 

Re: HIV-besmetting door pijpen? Wel klaargekomen in de mond, niet doorgeslikt

Angstige vrouw 03/08/2009 01:19
 

Re: HIV-besmetting door pijpen? Wel klaargekomen in de mond, niet doorgeslikt

hendrik 03/08/2009 20:58
 

Re: HIV-besmetting door pijpen? Wel klaargekomen in de mond, niet doorgeslikt

jandemandiealleskan 20/02/2012 17:27
 

Re: HIV-besmetting door pijpen? Wel klaargekomen in de mond, niet doorgeslikt

wim 27/08/2012 18:27
 

Re: HIV-besmetting door pijpen? Wel klaargekomen in de mond, niet doorgeslikt

jmi17 28/08/2012 14:25
 

HIV-besmetting door pijpen?

wim 28/08/2012 23:21
Ga naar: •DiscussielijstZoekenLog in
Sorry, je hebt geen toestemming voor het posten van berichten in dit forum.
 
Privacy- en cookiebeleid - Copyright - Disclaimer - Alle dochters - Dochters per categorie - Forum en chatregels - Contact
© 1998-2011 Startpagina B.V. - aids.startpagina.nl - onderdeel Sanoma Media Netherlands groep