Hoi David.
Risico voor iemand persoonlijk is nooit in een getal uit te drukken.
Statistisch gemiddeld voor onbeschermde vaginale penetratie voor de man met een hiv-geinfecteerde vrouw 1 op de meerdere honderden tot 1 op de paar duizend.
Legio factoren (deels niet gekend) zijn van invloed, zoals viral load (bij primaire zowel als gevorderde hiv-infectie is de tendens aanwezig van een hoge viral load en daarmee verhoogde infectiekans.) Evenzo: Aanwezigheid van soa (kan een “springplank” zijn voor hiv-transmissie) en aanwezigheid/ afwezigheid van (menstruatie)bloed, duur en ruigheid van de sex, strain van hiv en genetische set-up en immuunrespons (hoe weerbaar is iemands afweersysteem tegen eventueel binnendringende hiv-virussen.) Etc. etc.
De soa is in je nadeel (hoger risico.) Als je direct na het condoomfalen bent gestopt is dat weer in je voordeel. Verder is ook niet bekent of de vrouw in kwestie hiv-infectie heeft ook niet.
Hoe je het ook went of keert, er is enig risico.
Als je eerdere hiv-test 8 weken of later is gedaan en neg. is teruggekomen, dan is dat zeer, zeer hoopvol. Rockharde uitsluiting kan een neg. hiv-test je geven 12 weken na dato.
Het laten pijpen overigens levert geen risico voor hiv voor jou op, wel voor haar als jij in haar mond klaar komt en hiv- geinfecteerd zou zijn.
Groeten John.