Testuitslag

  • Missy

    Beste mensen,

    Ook ik heb me vandaag na lang aarzelen laten testen op HIV.De uitslag was NEGATIEF.

    Huilen van geluk want o, wat heb ik mij zooooo lang druk gemaakt met de gedachte dat ik weleens HIV besmet zou kunnen zijn.

    Zelf heb ik periodes gehad waarin ik er zo van overtuigd was met HIV besmet te zijn dat ik inderdaad vergelijkbare symptomen begon te krijgen. Last van koorts, aanhoudende hoofdpijnen, misselijkheid, diarree en ga zo maar door.

    Ook heb ik een aantal keren onveilige sex gehad waardoor mijn gevoel voor besmetting voor mijzelf alleen maar bevestigd werd.

    Hiervan heb ik zeker geleerd. Voor mij zeker nooit meer onveilige sex want ik wil me nooit meer zo ongelukkig voelen.

    Mijn advies aan iedereen, hoe moeilijk het ook is, laat je testen!!!!

    Ook wil ik John nog een mega pluim geven voor al zijn antwoorden en adviezen die jij hier geeft. Ik heb het toch maar gedaan mede dankzij deze site.

    Geweldig!!!!!!!! Verder wil ik iedereen die zich laat testen veel succes wensen!!!

  • Gerrit

    Het gevoel dat je had toen je een ‘negatieve’ uitslag kreeg ken ik persoonlijk. Je hebt geluk gehad.

    Iedereen die denkt dat er reden is om een test te laten uitvoeren zou ik willen voorstellen toch eerst wat verder te zoeken. Er zijn namelijk nogal wat mensen die wetenschappelijk gefundeerd helder maken dat er aan de bestaande theorie heel veel niet klopt.

    Met Google kom je heel heel eind. Succes, en laat je niet gek maken!

  • hans

    Hallo Gerrit,

    Wat bedoel je met, dat er aan de bestaande theorie heel veel niet klopt??

    groeten Hans

  • Gerrit

    Nou, ik moet een beetje voorzichtig zijn met mijn antwoorden hier, Hans.

    Als ik te duidelijk maak dat ik twijfel aan de gangbare theorie wordt het hele topic afgevoerd. Ik voel me daar wat ongemakkelijk bij, eerlijk gezegd.

    Daarom verwijs ik maar even naar een al wat oudere pagina waar een bescheiden beloning wordt uitgeloofd voor die wetenschapper die het bestaan van het beruchte virus kan aantonen en bewijst dat dit de oorzaak is van zo'n dertig aandoeningen die al duizenden jaren bestonden voordat aids werd uitgevonden.

    http://www.virusmyth.net/aids/award.htm

  • Iconoclaster

    Laat me even de voordelen van het laten testen op een rijtje zetten:

    1. Als de test negatief uitvalt, dan ben je natuurlijk heel blij, zoals Missy al beschreef.

    2… Nou ja, dat waren dan de voordelen.

    En nu de nadelen:

    1. Als de test positief uitvalt, dan wordt je verteld dat je besmet bent met een levensgevaarlijk virus, en dat je dagen geteld zijn.

    2. Door deze mededeling wordt je leven een hel van stress. Je gaat je, zonder aanwijsbare reden heel ziek voelen.

    3. De medische professie gaat een enorme druk op je uitoefenen om te beginnen met medicijnen die uiterst giftig zijn, en waar eind tachtiger jaren velen aan gestorven zijn.

    4. Je wilt bv. een trip ondernemen naar de V.S. Helaas, je komt daar het land niet in.

    Hetzelfde geldt voor verschillende andere landen.

    5. Al je vrienden gaan je mijden, alsof je een vreselijke besmettelijke ziekte hebt.

    6. Een seksleven kun je verder wel vergeten.

    7. Als je het er toch op waagt, moet je je sekspartner vooraf vertellen dat je seropositief bent. Heel stimulerend. Daar is hij of zij natuurlijk echt blij mee.

    8. Als je nalaat om je partner vooraf te informeren, dan kun je door een of andere malloot van het O.M. poging tot doodslag ten laste gelegd worden. En dan heb je een goede kans om de bak in te draaien.

    Als je voor- en nadelen tegen elkaar afweegt, dan is het niet erg logisch om met deze test Russische roulette te gaan spelen. Het is beter om deze materie wat nader te bestuderen, voor je deze stap waagt. De link die Gerrit ons gaf is een goed begin. Er is ook een beroemd artikel, uit het Engels vertaald in het Nederlands. Dat vind je hier:

    http://www.debrozevlinder.be/aids.htm

    En hier zijn nog een tweetal Nederlandstalige artikelen:

    http://ode.nl/article.php?aID=526

    http://www.brummenseblunders.nl/wist/aids.htm

    Genoeg om gezonde twijfel op te roepen over deze test die geen virus aantoont, maar antistoffen tegen… tegen… ja, wat eigenlijk?

  • John.

    Hoi Iconoclaster.

    Je informatie is grotendeels vals en daarom misleidend.

    1.) Je dagen zijn helemaal niet geteld als zou blijken dat je hiv-infectie hebt (of je moet er achter komen in terminale stadium van aids.)

    Door de combi van reverse transcriptase remmers en protease remmers zijn zelfs full blown aids patienten voor de dood weggesleept en velen leiden een kwalitatief beter leven, zij het met enige beperkingen.

    2.) Een stressreactie op een ongunstige uitslag is zeer voorstelbaar, maar er komen ook weer betere tijden. Sommige hiv-geinfecteerden vertellen zelfs dat zij nu veel meer en intenser genieten van de kleine dingen in het leven en hun vroegere zorgen beter kunnen relativeren.

    3.) Helemaal geen medische druk. En waar dat sporadisch wel gebeurt (slecht contact tussen internist en patient kan bij legio specialisaties voorkomen) geeft de grondwet het recht aan de patient of hij/ zij wel/ geen hiv-remmers wil slikken.

    Trouwens: De patient kan voor een ANDERE specialist/ internist kiezen.

    Wel is de medicatie giftig. Maar de vele gerapporteerde bijwerkingen hoeven zeker niet bij iedereen op te treden. Bij sommigen zijn ze mild, bij sommigen heftig, maar dan kan zeer vaak ook geswitched worden naar andere medicatie. Er zijn ook mensen die geen/ nauwelijks bijwerkingen ondervinden.

    4.) Dit klopt of je moet heel veel moeite doen en een ingewikkelde burocratische weg bewandelen.

    5.) Ervaringen van mensen zijn heel verschillend. Er komen ook weer nieuwe vrienden bij.

    6.) Hoeft helemaal niet zo te zijn. Hoewel stressreactie in het begin en hypogonadisme later kan zorgen voor lagere testosteron, kan men dat steeds beter coachen. Dan bedoel ik niet met viagra.

    7 en 8.) Uit niets in de wet blijkt dat iemand verplicht is dat te vertellen.

    Er is wel morele discussie over de plicht tot condoomgebruik als men niets wil vertellen en onveilige sex heeft met een onwetende partner.

    Meer info: www.hivnet.org

    Groeten,

    John.

  • Iconoclaster

    Hallo John,

    Nee, mijn informatie is helemaal niet vals of misleidend. Het is belangrijk dat in bredere kring bekend wordt dat er een andere kant aan de zaak is, en dat de HIV/AIDS theorie virologisch gezien totaal onhoudbaar is.

    Laten we de punten nog eens nagaan:

    1. Het is waar dat seropositieve personen tegenwoordig langer leven op een regime van antiretrovirale medicijnen. Eind tachtiger jaren vielen de slachtoffers bij bosjes, maar toen gebruikte men 1200-1800 mg AZT per dag. In de combi drugs is dit verminderd, maar zelfs in de HAART medicatie wordt nog 600 mg AZT per dag geslikt. AZT (zidovudine) schijnt beter te werken naarmate men er minder van neemt.

    Tegenover de overlevers die de medicijnen gebruiken staan vele seropositieven die er mee gestopt zijn, of er nooit an zijn begonnen. Daar ken ik er persoonlijk een aantal van. En de kwaliteit van hun leven is een stuk beter dan die van de medicijngebruikers.

    “Reverse transcriptase remmers” klinkt misschien onschuldig. In werkelijheid zijn dit stoffen die de vorming van DNA-ketens stoppen (chain terminators). Ze doden dus cellen, in gewone begrijpelijke taal. Volgens de onderzoeksresultaten infecteert HIV maar een op de 1000 immuuncellen van het CD4 type. Dan zouden dus, om een enkele besmette cel te doden, zo'n 999 gezonde cellen ook het loodje moeten leggen. Dat is een onaanvaardbare prijs.

    Reverse transcriptase is niet alleen een enzym van de retrovirussen; het komt ook in al onze eigen cellen voor. Waarschijnlijk is dit een reparatiemechanisme voor gebroken DNA-strengen. Remmers van deze enzymen zijn dus niet aan te bevelen.

    En protease remmers? Wel, daar zijn er ook heel veel van die voor ons eigen metabolisme noodzakelijk zijn. Deze middelen sturen vooral ons vetmetabolisme in de war. Je kunt iemand die deze medicijnen neemt onmiddellijk herkennen aan de herverdeling van het onderhuidse vet: Mager gezicht, uitstekende buik (“crix belly”) en een bult tussen de schouders (“buffalo hump”).

    Het probleem met “virusremmers” is dat ze niet direct een virus aanpakken, maar het lichaams-eigen metabolisme wat door virussen gebruikt moet worden om te reproduceren.

    2. Ik wil best aannemen dat er mensen zijn die de aanvankelijke stress-reactie weten om te zetten naar een vrediger gemoedstoestand. Ik heb bewondering voor deze mensen. Maar voor de meesten van ons is dit niet weggelegd. En de stress op zichzelf kan de gezondheid ondermijnen.

    3. De medische druk is in Nederland inderdaad niet zo groot als bv. in Amerika. Toch is het zo dat de patient constant gevoed wordt met eenzijdige voorlichting. Dat is mijn voornaamste bezwaar. Informatie van de andere kant wordt systematisch onderdrukt, en van de labbekakken die hier voor journalisten moeten doorgaan is ook weinig goeds te verwachten. Het grote publiek in Nederland is op dit punt wel bijzonder onwetend. De meeste mensen weten niet eens dat er een andere kant aan de zaak is, en dat vele wetenschappers totaal niet overtuigd zjn van de juistheid van de HIV/AIDS theorie.

    Persoonlijk lig ik altijd overhoop met internisten. Met huisartsen en specialisten op andere gebieden heb ik dat niet. Gelukkig is er geen verplichting om de medicijnen te nemen. Maar als de internist je voortdurend voorhoudt dat je snel doodgaat als je het niet doet, dan moet je sterk in je schoenen staan om nee te zeggen. Daarom ben ik een voorstander van het verstrekken van volledige informatie aan de patient, zodat die in alle rust een beslissing kan nemen.

    6. Ik doelde niet zozeer op het onvermogen om seksueel te functionneren. Het is meer een kwestie van zeer beperkte beschikbaarheid van partners. Eigenlijk komen alleen nog sekspartners in aanmerking die in hetzelfde schuitje zitten. En met ondingen zoals condooms zal het nooit meer hetzelfde zijn.

    7/8. Er is inderdaad geen verplichting om je status bekend te maken. Maar als je als seropositief persoon seks bedrijft met iemand van negatieve of onbekende status, dan kun je beter vooraf open kaart spelen, of je kan later in moeilijkheden komen. In de afgelopen jaren heb ik via het nieuws tenminste twee gevallen vernomen waarbij mannen tot gevangenisstraf werden veroordeeld.

    Tenslotte: Ik ken de hivnet.org site natuurlijk wel. Ik heb daar ook weleens zelf berichten geschreven. Maar dat doe ik zelden, want het is voornamelijk een patientenvereniging. Deze mensen hebben hun beslissing genomen, en volgen de “officiële” route. Misschien zijn ze die weg gegaan omdat hun informatie geheel van één kant kwam, maar daar valt weinig meer aan te veranderen. Dit moeten we respecteren, en ik wens hun al het goede.

    Maar voor diegenen die voor het eerst beseffen dat er nog een andere kant aan het HIV/AIDS verhaal is, en liefst zelf over alles willen nadenken, is er ook een andere informatiebron:

    http://www.anderekijk.net/

    Vriendelijke groet,

    Iconoclaster.

  • MESIgoal

    ce qui peut être plus cool qu'un homme satisfait et bien sûr une femme. Le sexe est très important.. mais les cas sont différents. hélas, la puissance s'aggrave avec l'âge chez beaucoup. par conséquent, il existe un remède qui aidera à oublier ce problème https://pharmaciegenerique.fr/penegra/