Bezorgde ouders om zoon met HIV...

  • Enqin

    Hoi,

    Bij onze zoon is afeglopen week HIV geconstateerd, wij zijn ten einde raad en gaan hem zeker steunen. Wij zijn gelovige mensen, Islamitisch, wij bidden elke dag voor ons zelf en iedereen. Omdat wij nog geen informatief gesprek met de huisarts/specialist hebben gehad, zitten wij nu met vele vragen.

    Kunnen wij als ouders en de rest van het gezin ook makkelijk besmet raken in het dagelijkse omgang met ons zoon.

    Onze zoon met HIV is erg onverzorgd, wij balen daar enorm om. Als wij ons voor het gebed klaarmaken bijv. dan wassen we ons hierbij raken we de deurklinken, de water-kraan open om het vat te vullen en daarna ook weer dicht, waarna we uit het gevulde vat direct de erogene zones moeten wassen. Is hier een risico voor HIV besmetting, dus onze zoon is vooraf geweest, waarna de rest van het gezin volgt met wassen voor het gebed.

    Hoe zit het verder met risico in dagelijkse omgang?

    Enorm bedankt.

    Fam. Enqin

  • John.

    Beste fam. Enqin.

    Wat de besmettelijkheid van hiv betreft: hiv is een zeer fragiel virus dat buiten het lichaam snel kapot gaat en dus niemand kan besmetten. Voor dagelijkse handelingen en omgang met elkaar hoeft u dus geenzins te vrezen. Het wassen uit hetzelfde watervat, ook al betreft het de geslachtsdelen, geeft geen enkel risico voor hiv-infectie. Ook niet het aanraken van voorwerpen die uw zoon direct daarvoor heeft aangeraakt. Men kan drinken uit hetzelfde ongewassen kopje van iemand met hiv, dezelfde handdoek gebruiken, hetzelfde bestek gebruiken, etc. Men kan een hiv-geinfecteerd persoon rustig aanraken, een zoen geven, een hand geven, etc. etc. Allemaal beslist geen risico.

    Er zijn enkel een paar dingen waar men wel op moet letten, al is het risico zeer klein: gebruik beter niet hetzelfde scheerapparaat of tondeuze van een hiv-geinfecteerd persoon. Als deze persoon zich zou snijden kunnen bloedsporen onder en tussen onderdelen van de mesjes achterblijven en als dadelijk een ander zich ook zou scheren en zich per ongeluk zou snijden, is er een heel klein - minimaal - risico op bloed-overdracht en daarmee hiv. Hetzelfde geldt voor gebruik van elkaar tandenborstels vlak na elkaar (denk aan bloedend tandvlees.) Nogmaals: het risico is hier heel, heel klein.

    Groeten, John.

  • Enqin

    Beste John,

    Enorm bedankt voor je uitgebreide reactie. Je noemt zojuist tondeuse/scheerspullen, toevallig zijn we zojuist samen naar de kapper geweest en toevallig was mijn zoon voor me en ik direct na hem bij dezelfde kapper en zat geen minuut tussen ons. Toevallig is er met de tondeuse bij mijn zoon tijdens het knippen bloed vrijgekomen door ene wondje dat door de kapper is veroorzaakt. Ik zelf heb last van puistje op mijn hoofd en is bij direct na het geknip van mijn ook een wondje veroorzaakt door de puistjes op mijn hoofd. Heb ik hiermee risico opgelopen?

    Bedankt.

  • John.

    Hoi Enqin.

    Wat u beschrijft wordt wel aangemerkt als een theoretisch risico en geen reeel risico. D.w.z. sommige artsen/ virologen willen een risico niet uitsluiten maar nooit is vast komen te staan of vermoed dat door de omstandigheden die u beschrijft hiv-infectie is overgebracht. Het risico wordt verwaarloosbaar klein/ twijfelachtig geacht. D.w.z. of het bestaat niet, of het is zo nietig klein dat de kans om 2 x achter elkaar een miljoenenprijs te winnen in de Staatsloterij groter is.

    Laat het dus geen kopzorg zijn.

    Groet, John.

  • HIV-er

    http://www.youtube.com/watch?v=0dVYJp5dHf8&feature=player_embedded#!

    Ik ben sinds kort HIV positief. Daarvoor heb ik veel onderzoek gedaan, maar omdat ik negatief was durfde ik niets naar buiten te brengen.

    NIEMAND is ooit aan HIV of aan de gevolgen ervan overleden. Wel aan een slechte levensstijl, chemische drugs en foute medicatie. Vooral in de jaren 80 en begin 90

    En het was allemaal om de Farmaffia in stand te houden. Het is de grootste schande sinds de Holocaust.

  • Ronny van

    Ik was besmet met een virus genaamd HERPES, ik dacht dat dit het einde van het leven voor mij was omdat ik naar verschillende ziekenhuizen ging voor genezing, maar na de behandeling enkele weken later zal hetzelfde HERPES-virus terugkomen … Ik bleef mijn harde verdiensten uitgeven geld verdienen aan dit virus om er zeker van te zijn dat ik genezen ben en vrij zal zijn zoals elke andere persoon in de wereld zonder ziekte maar dit HERPES-virus zal niet alleen voor altijd blijven bestaan ​​toen ik op internet het getuigenis van sommige mensen tegenkwam getuigend over hoe Lord Bubuza hen genas van KANKER en enkele andere ziekten, dus ik nam onmiddellijk contact op met Lord Bubuza via e-mail en vertelde hem mijn situatie. Later op die dag reageerde Lord Bubuza en zei hij mijn HERPES-virus met zijn kruidenmedicijn te zullen genezen. Ik deed alles wat Lord Bubuza vertelde en volgde zijn instructies op de juiste manier op en tot mijn grote verbazing werd ik genezen en vandaag maak ik het een jaar nadat ik was genezen en ik zei tegen mezelf dat ik de wereld zou laten weten hoe ik werd genezen door Lord Bubuza. Ben je besmet met een ziekte of virus? Heb je een kind nodig of een andere vorm van hulp? Neem contact op met Lord Bubuza via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com of via de website: http://Lordbubuza.website2.me of via WhatsApp: +1 505 569 0396…