Borsten en moeder melk

  • Diego

    Beste Martin of John,

    4 dagen geleden. Oost europeese land.

    Men begins wat bier te drinken en besluit een straat vrouw mee te nemen naar de hotel kamer.

    Ben er eerder geschrokken van een ervaring, dus ben er wel goed bij bebleven en kan alles precies beschrijven.

    Zij was naakt. Ik naakt.

    Ze heeft me gemasseerd. Toen heb ik om een condoom gevraagd. Ze heeft een condoom om gedaan bij mij.

    Verder heeft ze me gepijpt en daarna ben ik haar borsten vaan likken en zuigen en haar clitoris strelen(niet vingeren)..

    Toen ik klaar was, heb ik zelfs het condoom gevuld met water maar niks kwam eruit, dus was zeker niet kapot gegaan.

    Alles was prima en niks aan de hand zou je zeggen… Totdat ik weer erbij kwam dat ik ulcers (aften) op mijn tong en mond had,

    Stel voor , dat ze wat melke in de borsten had en ik onbewust wat geslikt hebt, of stel dat ze voor mij met iemand anders lag en deze is klaar gekomen op haar borsten en zij heeft ze niet gewassen. Of als haar tepels hadden een beetje gebloedt? ( heb trouwens niets geproefd of gezien )

    Zou ik hierdoor risico opgelopen hebben op enige Soa of hepatitis of HIV?

    Moet ik voor een test en de wacht stress ?

    Ik ben namelijk toch nog bezorgd geworden.

    Ik wacht uw antwoord af.

    Groet,

    Diego

  • John.

    Hoi Diego.

    Zo gemakkelijk gaat een hiv-infectie zeker niet! Een druppeltje melk binnenkrijgen, zelfs een druppeltje bloed in iemands mond bij iemand met ontstoken tandvlees die net de tanden heeft gepoetst en waarmee je tongzoent, of een veegje oud sperma van een ander, nooit is gebleken of vermoed dat hierdoor hiv is overgebracht. Het risico is afwezig en sommige wetenschappers/ voorlichters noemen het verwaarloosbaar omdat een misschiene kans van 1 op miljard er niet is uit te halen. Het is niet zo dat je van een paar hiv-virions hiv kan krijgen of die kans is hooguit verwaarloosbaar ALS die al zou bestaan wat we niet eens weten. DUS: je risico is NIET reeel. Voor sommige soa kan je wel hooguit een heel klein risico hebben, maar laat dit je niet te veel schrik aanjagen. Deze zijn goed te behandelen als je je ieder jaar laat testen op soa bij een actief sexleven met verschillende mensen, blijft de kans klein en een eventuele soa dan ontdekt is bijna altijd goed te behandelen. !!Wel is VACCINATIE vaar hepatitis B verstandig!!

    Groeten John.

  • Diego

    Beste John,

    Aan welke Soa kan ik denken te hebben opgelopen van deze situatie?

    Ik ben trouwens niet iemand die dit doet.. Eigenlijk is dit de tweede keer in mijn leven

  • jmi17

    Diego,

    het herpes-virus is de meest waarschijnlijke soa die je hiermee kan oplopen.

    Dit doordat je haar borsten hebt gelikt/gezogen.

    Als je na het vingeren niet jou eigen intieme delen of ogen/mond hebt aangeraakt, hoef je je verder geen zorgen te maken.

    Als dat wel zo is, dan bestaat de kans altijd op andere soa's à la genitale wratten, schaamluizen,…

    Grtz,

    Jmi17

  • Diegocarlos

    Toch nog wel kunnen?

    Ik dacht echt dat het 100% veilig is geweest.

    Maar wat nou als ze toch hiv had, en herpes. Lift de hiv niet met de herpes of die andere Soa mee op deze manier?

  • Diegocarlos

    Ik heb verschillende Posts net gelezen op Engelse sites waar specialisten dit geen risico noemen voor Soa

    http://www.medhelp.org/posts/STDs/Herpes-by-Nipple-Sucking/show/1023306

  • John.

    Hoi Diego.

    Herpes Simplex infectie (de zg. koortslip) of herpes genitalis (herpes aan de geslachtsorganen) zijn vrijwel niet overdraagbaar naar andere gebieden van het lichaam omdat de bepaalde herpesstammen zich thuis voelen in een bepaald slijmvliesgebied/ weefseltype en als ze overgebracht worden naar een ander gebied, leidt dit zelden tot een infectie of een infectie die zich niet ten volle ontwikkeld. Het is dus raar/ zeldzaam als iemand genitale herpes aan de mond krijgt en (hoewel net niet onmogelijk) het is raar/ zeldzaam als iemand herpes simplex infectie aan de geslachtsorganen krijgt hoewel het laatste iets minder raar/ zeldzaam is dan het eerste. In het algemeen/ door de bank genomen, kun je echter spreken van een niet echt duidelijk risico.

    Groeten John.

  • jmi17

    Het herpes-virus is overdraagbaar via zweet ook dus vandaar. Ik heb het hierbij wel om Herpes Simplex. Maar de kans is inderdaad klein.

  • Tim

    Hallo

    4 weken geleden ben ik in contact gekomen met een trans/shemale sekswerker. Zij heeft mij alleen oraal bevredigd hierbij had ik een condoom om. Ik heb tijdens dit bezoek wel aan haar borsten gelikt en gezogen, voordat ik dit deed kneep zij in 1 borst en hierbij kwam een druppel uit haar tepel en dit was wat melkachtig nu vroeg ik mij af heb ik hierdoor risico gelopen op hiv of een andere soa en moet ik mij nu laten testen.